Ervaringen met Hanna

Ervaringen met Hanna

Ervaringen van kinderen

Ik vond het heel gezellig bij Hanna. Ik vond het jammer dat ik klaar was omdat ze zo lief is.

- Tatjana (6 jaar)

Ik leer van de spelletjes die we doen. Ik leer dat ik niet bang of verdrietig hoef te zijn op school en dat ik lief kan blijven als ik boos ben.

- Thies (7 jaar)

Ik vond het altijd leuk om naar de gesprekken met Hanna te gaan. En ik voel mij nu zekerder dan eerst. Hanna gaf mij een heel fijn gevoel, dat ik trots op mijzelf kon zijn.

- Dounia (9 jaar)

Ik was vaak erg zenuwachtig als ik belangrijke toetsen moest maken op school. Hanna heeft mij geleerd te denken ‘ik kan het’ en ‘ik mag op mezelf vertrouwen’. Nu heb ik mijn stress en zenuwen wel weer snel onder controle en kan ik mijn gedachten de positieve kant op zetten.

- Aniek (10 jaar)

Ervaringen van jongeren

Ik voelde me bij Hanna veilig, gehoord en vertrouwd en dat heeft er echt voor gezorgd dat ik open durfde te zijn. Bij de afspraken ging ik altijd met een goed gevoel weg en Hanna zette met aan het denken.

- Anne (16 jaar)

De samenwerking was fijn. Ik kon alles kwijt wat me dwars zat. Ik voelde me vertrouwd bij Hanna en ging met een fijn gevoel naar de afspraken. De uitkomsten hebben mij echt heel erg geholpen.

- Nick (17 jaar)

Ik zag er een beetje tegenop, omdat ik dacht dat mijn ‘probleem’ niet belangrijk genoeg was om daar met iemand over te gaan praten. Door met Hanna te praten heb ik geleerd hoe ik beter met stress kan omgaan en om te accepteren dat niet alles perfect hoeft te zijn. Ik ben zelfverzekerder geworden en zit ik lekkerder in m’n vel.

- Eline (17 jaar)

Ervaringen van ouders en verzorgers

Onze zoon had een angst ontwikkeld voor iedereen en alles wat te maken heeft met medici. Hij vertrouwde niemand buiten het gezin. Hanna heeft de tijd genomen en kreeg binnen no time contact met onze zoon. Het is ongelooflijk hoe hij door de sessies bij Hanna is veranderd! Wij zijn Hanna zeer dankbaar en ontzettend trots op onze kleine man van vijf.

- Moeder van Damian (5 jaar)

Hanna is een vriendelijke, rustige therapeute die kinderen echt het vertrouwen in zichzelf terug kan geven. Wij hebben in korte tijd een hele positieve ontwikkeling gezien bij onze dochter.

- Ouders van Aimee (5 jaar)

Het voelde vanaf het eerste gesprek goed. Hanna is een hele warme vrouw die niks opdringt maar samen naar oplossingen zoekt.

- Moeder van Tatjana (6 jaar)

Hanna is heel rustig, vol zelfvertrouwen en kindgericht, hierdoor had onze zoon alle vertrouwen in haar.

- Moeder van Nyls (8 jaar)

Hanna is een lieve vrouw die zich goed inleeft in de kinderen. Ze heeft veel geduld en wist Kevin vrij snel op zijn gemak te stellen.

- Moeder van Kevin (11 jaar)

Ervaringen bij tandartsangst

De kinderen die naar TandInZicht worden verwezen hebben een bijzondere zorgvraag. Vaak kunnen we de kinderen en hun ouders goed helpen. Als er sprake is van extreme angst of een traumatische ervaring uit het verleden, waardoor de kinderen geen behandeling toelaten, helpt Hanna de kinderen. Door de psychologische benadering hebben we al veel kinderen over hun tandartsangst heen geholpen en zelfvertrouwen kunnen geven. De ervaring en begeleiding van Hanna zijn hierbij onmisbaar!

- Danielle Majtlis-de Haes – Kindertandarts bij kinderkliniek TandInZicht

Door een operatie in het ziekenhuis was ik heel bang geworden voor de tandarts. Hanna heeft mij geholpen om niet meer bang te zijn. Ik durf nu weer zelf in de stoel van de tandarts te liggen en hoef niet meer te huilen.

- Aimée (5 jaar)

Ik ging naar Hanna om dapper te worden bij de tandarts en dat is goed gelukt! Ik durf nu zelf een piratenkiesje te laten zetten en ben niet meer bang voor de ‘stofzuiger’. Hanna is heel erg leuk!

- Noam (6 jaar)

Bij Hanna heb ik veel geleerd; hoe ik rustig in de stoel kan zitten bij de tandarts door stap voor stap te oefenen. Ik ga nu met een rustig gevoel naar de tandarts.

- Guusje (9 jaar)

Als ik een prik moest krijgen, viel ik flauw. Bij Hanna heb ik geleerd om met EMDR van mijn angsten af te komen. Nu ga ik graag naar de tandarts en ben niet meer bang. Ik vind Hanna heel erg lief en ik ben blij dat ze me zo goed geholpen heeft.

- Shari (9 jaar)

Naar Hanna gaan vond ik in het begin ook spannend, maar snel voelde ik dat het steeds beter ging. Nu ben ik bijna niet meer bang en weet ik heel goed wat ik daaraan kan doen. Ik ben heel blij dat Hanna mij geholpen heeft.

- Cailin (10 jaar)

Ik was heel erg angstig voor prikjes, zo erg dat ik niet naar de tandarts durfde. Samen met Hanna heb ik er hard aan gewerkt. Aan het einde durfde ik zelfs een prikje te krijgen. Ik was heel trots.

- Fleur (13 jaar)

Ervaringen van supervisanten

Ik heb mijn supervisie voor de GZ-opleiding bij Hanna als heel prettig ervaren. Er was veel aandacht voor mij op het gebied van mijn therapeutisch handelen als op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Hanna weet een situatie te creëren waarin er veel openheid en veiligheid ontstaat. Ook is ze is erg goed in het stellen van de juiste vragen en doorvragen, om zo zelf tot bepaalde inzichten te komen. Hierdoor is er veel ruimte geweest om op mezelf te reflecteren en mezelf te ontwikkelen.

- Amber, psycholoog i.o. Gz-psycholoog

 

Wat doet Hanna?