MentalFit

Voel je je somber, eenzaam of zit je niet lekker in je vel? Wil je graag in beweging komen, maar lukt het je niet? Wil je op een leuke en sportieve manier grip krijgen op je gevoelens en gedachten?

MentalFit is voor jongeren die een boost kunnen gebruiken, die (weer) actief willen worden en zich beter & sterker willen voelen. Het is een combinatie van cognitieve gedragstherapie en fysiotherapie.

Cognitieve gedragstherapie leert je hoe je positief kunt denken. Je wordt de baas over je gedachten en je gedrag. Fysiotherapie helpt je om kracht en positieve energie in je lichaam te voelen. Je leert optimaal te bewegen in jouw lichaam.

MentalFit doe je individueel of met een leeftijdgenoot: dat laatste heeft als voordeel dat je elkaar kunt steunen en motiveren. Je wordt begeleid door Hanna (GZ-psycholoog) en Marieke Versteegt (fysiotherapeut).

Goed om te weten: MentalFit is een intensieve, korte interventie. Het is twee keer in de week en duurt maximaal 4 weken. Na die periode heb jij de tools & energie om zelf in beweging te blijven!

Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar Hanna op contact@hannahelpt.com.